Hoppa till huvudinnehållet

Ett högt förtroende bland invånarna

Publicerad:
Annika Nyström och Carin Fyhr svarar på insändaren om Skövde kommuns kontaktcenter. Foto: Johan Espefält

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar till signaturen David (SLA, 29/5). Vi på kontaktcenter har ett högt förtroende hos Skövdes invånare, vi gör mätningar kontinuerligt och får återkoppling på många av våra samtal, via mejlkontakt och sociala medier. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet.

Kundundersökningarna vi gör visar bland annat att över 91 procent tycker att vi är engagerade och 82 procent att vi löser deras fråga i första kontakten. Vårt uppdrag är att hjälpa dig som ringer direkt utan att du ska behöva bli kopplad ytterligare ett steg, därför ställer vi frågor om dig och ditt ärende.

Vår höga ambition är även att hjälpa dig med dina frågor så snabbt som möjligt, vilket vi på kontaktcenter gör om vi vet vad du söker för information. Vi samarbetar med hela Skövde kommun för att kunna svara på kundernas frågor och har uppdrag från alla våra sektorer och vi ger en bra service i varje samtal. Läs gärna mer om kontaktcenter på Skövde kommuns hemsida eller så är du välkommen att höra av dig så kan vi berätta mer om hur vi arbetar.

Annika Nyström

Enhetschef kontaktcenter

Carin Fhyr

Kommunikationschef

Artikeltaggar

Samhälle