Hoppa till huvudinnehållet

39-åring startar nytt konsultföretag i Skövde

Publicerad:

Nordells Natur & Miljökonsult startades 31 maj 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Konsultverksamhet mot företag och offentlig verksamhet: Miljö och naturvårds rådgivning, miljöledningssystem, naturvärdesinventering, miljökonsekvensbeskrivning, kontrollprogram och tillståndsansökningar, miljöriskanalys. Naturpedagogisk verksamhet mot företag, offentlig verksamhet och allmänhet: Naturskoleverksamhet, naturguide, föreläsare."

Innehavare är Amanda Nordell, 39 år.

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 31 maj och har sitt säte i Skövde.

Artikeltaggar

NäringslivNya företagSkövdeSkövde kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.