Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till fastigheten på Ulvåker Björkåsen 2 i Skövde – 1 000 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Ulvåker Björkåsen 2 i Skövde är nu klar.

Nya ägare är Markus Fredrik Fröjd och Alexandra Maria Tess Ödberg, båda 26 år, boende på Sventorp Lunden i Skövde och säljare är Elenor Maria Elisabeth Ödberg, Kjell Åke Verner Ödberg och Hans Åke Ingvar Ödberg. Huset har en boyta på 78 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i maj 2023 och priset blev 1 000 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSkövdeSkövde kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.