Hoppa till huvudinnehållet

Golfanläggning i Skövde rankat som Sveriges bästa: ”Otroligt roligt”

Publicerad:
Knistad Herrgård har placerat sig i toppen bland Sveriges bästa golfresorter.
Knistad Herrgård har placerat sig i toppen bland Sveriges bästa golfresorter. Foto: Per Engelbrektsson

Knistad Herrgård har jobbat sig upp, och har nu placerat sig på topplistan bland Sveriges bästa golfresorter.

– Vi har hittat en egen väg och stil där golfen är ett sällskapsspel och glädje, säger Dan Persson VD och delägare.

Redan förra året placerades Knistad Hergård i toppen bland golfresorter i Sverige gällande mat, dryck och service. Detta år har de rört sig uppåt och är nu på förstaplats av 108 i Sverige i just den kategorin. Samtidigt har de placerat sig på en tredjeplats av 143 när det gäller service på golfbanan. Delägaren Dan Persson är väldigt nöjd.

– Det är otroligt roligt att vi lyckas med våra uppsatta mål, vi har strategiskt jobbat med att förbättra oss i alla områden i en strävan om att bli en av Sveriges bästa golfresorter, säger han.

Rankningarna har tagits fram av ett system kallat ”Playersfirst” som har tagits fram av det Svenska Golfförbundet. Det går ut på att alla golfgäster får svara på en enkät efter besök, där de kan ge feedback och tycka till. Enligt Dan har de en ambition om att bli en av Sveriges bästa golfresorter, och tycker att de har utvecklats positivt de senaste åren.

– Detta är ett steg på vägen! Vi har hittat en egen väg och stil där golfen är ett sällskaps spel, glädje, gemenskap och njutning, säger Dan.

Artikeltaggar

GolfMat och dryck

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.