Hoppa till huvudinnehållet

Framgångar för Nattsson i Herrljunga: ”Stort”

Publicerad:
Reporter Mattias Olsson
Mattias Olsson
mattias.olsson@sla.se
David Nattsson vann sin klass i Kullingstrofén
David Nattsson vann sin klass i Kullingstrofén Foto: Lars Lindqvist

Det blev en framgångsrik helg för David Nattsson från Timmersdala. Tillsammans med sin co-driver Sebastian Johansson slutade han totaltrea i Kullingstrofén och vann sin klass. Kullingstrofén var den tredje deltävlingen i svenska rallycupen.

Kullingstrofén arrangerades av Herrljungaklubben Kullings MS och var den tredje deltävlingen i den svenska rallycupen. Där lyckades David Nattsson vinna sin klass 4wd – grupp N, och dessutom sluta trea totalt.

– Vi är jättenöjda. Vi hade inte kört just den här bilen på jättelänge. Med tanke på det hade vi inga direkta mål utan gick in lite med inställningen att vi får se hur det går. Men det kändes bra och vi kunde attackera, säger David Nattsson.

Att sluta trea totalt var något han var nöjd med.

– Det känns ganska stort att lyckas med. Det var fler bilar som borde varit snabbare än oss, säger Nattsson.

Resultatet innebär också att efter tre deltävlingar i svenska rallycupen ligger David Nattsson och Sebastian Johansson på en andra plats totalt. Tre deltävlingar återstår av svenska rallycupen.

Artikeltaggar

Motorsport

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.