Hoppa till huvudinnehållet

Lägger till fler föreställningar

Publicerad:
Reporter Åsa Lord
Åsa Lord
asa.lord@sla.se
Det blir fler föreställningar av succémusikalen.
Det blir fler föreställningar av succémusikalen. Foto: Smofa

Den enorma efterfrågan på Smofa-musikalen om Klings glass har gjort att det blir tre extra föreställningar.

10 av 12 föreställningar av Kling - Ett liv för glass, som är Sveriges enda ”rockabilly-cirkus-musikal” är redan utsålda och de övriga två nästan utsålda.

– Människor reser från Skaraborg, Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Köpenhamn, Wien men även Seattle (US), Denver (US) och New York (US) bara för att se på den svenska musikalen berättar Smofas Kolja Schallenberg.

Vill man haffa en biljett till någon av de resterande föreställningarna (som går fredag 11:e och lördag 12:e augusti samt fredag 18:e augusti) får man dock vara snabb – hälften av biljetterna till extraföreställningarna är redan sålda!

Artikeltaggar

ForsvikFöreställningarGlassKarlsborgKolja SchallenbergMusikMusikalerNöje/KulturSkaraborgs musikal- och filmakademi

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.