Hoppa till huvudinnehållet

En sommar med flera härliga fester

Publicerad:
Reporter SLA
SLA
redaktion@sla.se
Här firas PRO:s 50-årsjubileum.
Här firas PRO:s 50-årsjubileum. Foto: PRO Forsvik Mölltorp

I år fyller PRO Forsvik-Mölltorp 50 år, något som man självklart har firat, med jubileumsfest full av gäster.

– Det var jättetrevlig stämning, berättar Berith Bohrén.

För 50 år sedan, 1973, bildades PRO Forsvik-Mölltorp och själva jubileumsfesten hölls i Forsviks IF:s klubbstuga, dit ett trettiotal personer, från både Karlsborg, Undenäs och PRO-distriktet, kom för att fira jubilaren på den stora dagen.

Bland gratulanterna var PRO Skaraborg som representerades av Gunnar Hägg och Bengt Fernström, och musik och underhållning stod dragspelarna Pelle och Erik för.

– Vi sjöng också, det var en jättetrevlig stämning och vi avslutade med lotteri, berättar Berith Bohrén, som tackar alla som gjorde att firandet blev minnesvärt.

Ett annat minnesvärt tillfälle under sommaren var naturligtvis midsommar, som PRO självklart firade med sill, färskpotatis och pensionärsbakelse med jordgubbar och grädde på – och lotteri förstås.

– Midsommarfesten var självfinansierad och det var festkommittén som stod för tillställningen, som blev en succé. Alla var nöjda och glada, säger Berith.

Artikeltaggar

ForsvikForsviks IFKarlsborgLotterierMidsommarMusikMölltorpNöje/KulturPROSpelUndenäsUnderhållning

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.