Hoppa till huvudinnehållet

Helgfrågan: Hur har sommaren varit?

Publicerad:
Isak Barrljung
isak.barrljung@sla.se
Oskar Lindström: Den har ändå varit bra, jag har jobbat fem veckor och varit ledig en. Den veckan jag var ledig hängde jag mest med polare.
Oskar Lindström: Den har ändå varit bra, jag har jobbat fem veckor och varit ledig en. Den veckan jag var ledig hängde jag mest med polare. Foto: Isak Barrljung
Emma Lindberg: Jag hade semester men det regnade ju så det var lugnt och ganska händelselöst, men ändå gött. Man kände ingen press på att man behövde hitta på saker. Setareh Jooyaei: Det har varit Väldigt bra, vi åkte till Turkiet så det har varit varmt och mycket bad
Emma Lindberg: Jag hade semester men det regnade ju så det var lugnt och ganska händelselöst, men ändå gött. Man kände ingen press på att man behövde hitta på saker. Setareh Jooyaei: Det har varit Väldigt bra, vi åkte till Turkiet så det har varit varmt och mycket bad Foto: Isak Barrljung
Anita Rojvari: Den har varit bra ändå, jag håller på mycket med konst så det har mest blivit det.
Anita Rojvari: Den har varit bra ändå, jag håller på mycket med konst så det har mest blivit det.
Marcus Ekelund: Det var regnigt som fan. Så det är väl sammanfattningen, den var bra men regnig. Regnet tar ju bort all spontanitet från den lediga dagen.
Marcus Ekelund: Det var regnigt som fan. Så det är väl sammanfattningen, den var bra men regnig. Regnet tar ju bort all spontanitet från den lediga dagen.
Gunilla Bergqvist: Bra, jag har varit mycket i Skåne med min dotter. Där har vi rest runt en hel del och bott mycket på hotell.
Gunilla Bergqvist: Bra, jag har varit mycket i Skåne med min dotter. Där har vi rest runt en hel del och bott mycket på hotell.

Artikeltaggar

ArbeteHotellKonstRegnSemesterSkåne länTurkietVäder

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.