Hoppa till huvudinnehållet

Dags för Timmersdaladagen

Publicerad:
På lördag är det åter dags för Timmersdaladagen på Tymers IP. Arkivbild Foto: Anneli Malm

Det bjuds på många aktiviteter för stora och små när Timmersdaladagen hålls på lördag.

Nu på lördag, den 16 september, har det åter blivit dags för Timmersdaladagen på Tymers IP. Ett arrangemang som de lokala föreningarna i bygden står bakom och som hålls vartannat år.

Denna gången ligger lite extra fokus på hållbarhet, biologisk mångfald och klimat. Eleverna på Timmersdala skola och fritidshem har byggt fågelholkar och insektshotell med mera som kommer att visas upp i skoltältet på området.

För alla barn hålls ett motionslopp, ponnyridning och familjeföreställningen ”Knaster och Knas”. Rasmus och Ludvig, som i höstas deltog i Talang, kommer att stå för en cykeltrailuppvisning. Det kommer också att finnas möjlighet att prova teknikbana med Timéns MTB.

Lokala företag finns på plats för att visa upp sig och berätta om sin verksamhet.

Dagen avslutas med att IF Tymer möter Valtorp.

Artikeltaggar

Biologisk mångfaldIF TymerNöje/KulturSkolorTimmersdala

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.