Hoppa till huvudinnehållet

Efter avstängningarna: Busen gör comeback mot IFK

Publicerad:
Christoffer Brännberger gör comeback mot IFK Skövde
Christoffer Brännberger gör comeback mot IFK Skövde Foto: Anton Gustavsson

Avstängning efter avstängning efter avstängning, men i kväll gör Önnereds Christoffer Brännberger comeback.

Mot IFK Skövde.

– Han ska vara med. Han är vår spelare och han är under kontrakt. Vi är ansvarig arbetsgivare och hjälper honom med det här, säger sportchefen Christoffer Persson till Sportbladet.

Önnereds Christoffer Brännberger har varit avstängd inte mindre än tre gånger det senaste året. Efter att ha avtjänat en fyra månader lång avstängning gjorde han comeback i svenska cupen i början på den här säsongen, men då tog det bara sju minuter innan han drog på sig en ny avstängning.

Snacket gick om att Önnered hade tröttnat och att Brännbergers tid i klubben var över, men nu finns han med i ÖHK:s trupp i måndagskvällens premiär mot IFK Skövde.

– Han ska vara med. Han är vår spelare och han är under kontrakt. Vi är ansvarig arbetsgivare och hjälper honom med det här, säger sportchefen Christoffer Persson.

IFK-profilerna gästar SLA Sportpodd

Matcherna mellan Önnered och IFK Skövde brukar bli tuffa tillställningar, men Önnereds sportchef vill inte säga vad som händer om Christoffer Brännberger drar på sig ett direktrött kort i kvällens match.

– Hur vi kommunicerar med våra spelare och anställda håller vi såklart internt. Det viktiga är att vi kan lita på varandra och hjälpa varandra i alla lägen. Det är klart att vi har en dialog löpande som vanligt. Vi behöver honom i ett slutspel och vi behöver inte mer dålig publicitet som det blir oavsett vad man tycker om det. Vi vill fokusera på handboll och att vinna matcher i år. I fjol var det mer fokus på annat än att vinna matcher. Så kommer det inte vara i år – tror jag

20.15: Önnereds HK–IFK Skövde

Artikeltaggar

Handboll

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.