Hoppa till huvudinnehållet

Proppen ur för Skövde IK – fyra mål på tre minuter

Publicerad:
Reporter Anton Gustavsson
Anton Gustavsson
anton.gustavsson@sla.se
Reporter Linus Hellman
Linus Hellman
linus.hellman@sla.se
Följ matchen mellan Skövde IK och Surahammar här.
Följ matchen mellan Skövde IK och Surahammar här. Foto: Anton Gustavsson

Skövde IK fick till slut hål på Surahammar.

Tre mål på 70 sekunder bäddade vägen i Billingehov när Skövde IK tog full pott i hemmapremiären. SLA var på plats och liverapporterade från matchen som slutade 4–0. Läs händelserna från drabbningen i efterhand nedan.

Läs också

Artikeltaggar

Ishockey

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.