Hoppa till huvudinnehållet

Två timmar av glädje

Publicerad:
Grease spelas på Skövde stadsteater och signaturen ”Bea” tycker att det är en sevärd föreställning.
Grease spelas på Skövde stadsteater och signaturen ”Bea” tycker att det är en sevärd föreställning. Foto: Tobias Larsson Franzén

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Ta chansen att se musikalen Grease nu när den spelas på Skövde stadsteater. Jag var där på premiären och jag ska gå igen. Den var helt fantastisk. Ungdomarna är proffs och det är bara två timmar av ren glädje.

Mycket skratt, mycket sång, dans och högt tempo, den blir aldrig långtråkig. Man vill inte att den ska ta slut. Passa på att se den när den nu går här. Såg Grease på Arena förra året med Nanne Grönvall och Anton Hagman och andra kändisar. Hade då väntat hela pandemin på att få se den. Den var inte i närheten av denna som spelas på Skövde stadsteater nu, kan jag säga. Det här är så mycket bättre på alla sätt.

Vill man njuta och ha riktigt kul en stund utan att behöva åka till en storstad och betala massor av pengar har man detta på nära håll – så ta chansen. Passar barn, ungdomar, vuxna och äldre som var med på 50-talet, passar alla.

Bea

Artikeltaggar

GreaseMusikMusikalerNöje/KulturPremiärerSkövdeSkövde stadsteater