Hoppa till huvudinnehållet

Interaktiv föreställning gästar Skövde – endast nio personer får chans

Publicerad:
Reporter Jenny Hortlund
Jenny Hortlund
jenny.hortlund@sla.se
Skådespelaren Charlotta Grimfjord Cederblad och kompositören Erik Dahl gästar Skövde med showen Trail The Blaze.
Skådespelaren Charlotta Grimfjord Cederblad och kompositören Erik Dahl gästar Skövde med showen Trail The Blaze. Foto: Magnus Bergstrom

Trail The Blaze är en Göteborgsbaserad grupp som spelar sin föreställning Comforter på festivalen LudoKonst. Nu får Skövdeborna en chans att se föreställningen – åtminstone de nio personer som är snabbast på att boka.

Föreställningen är immersiv performance om tröst. Skådespelaren Charlotta Grimfjord Cederblad och kompositören Erik Dahl skapade föreställningen under 2021 och sålde slut på Stigbergets Bryggeri i Göteborg sålde biljetterna omedelbart slut.

Skövdeborna ges nu en chans att boka en biljett till showen. Twisten är att det bara finns nio biljetter att boka. Föreställningen spelas nämligen med endast en person i publiken.

Föreställningen är interaktiv och besökaren är med och formar förloppet.En personlig upplevelse med andra för scenkonstälskaren. Detta gästspel blir av genom ett samarbete med Folkteatern i Göteborg och Future Media Theatres – Högskolan i Skövde och Skövde Konstmuseum.

Föreställningen spelas den 20–22 oktober på Playlab i Skövde och går att boka via Folkteatern.

Artikeltaggar

BryggerierFöreställningarGöteborgKompositörNöje/KulturShowerSkövdeStigberget

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.