Hoppa till huvudinnehållet

Redovisa kostnader och jämför utbud

Publicerad:
Signaturen ”Mats” funderar över de höjda skidavgifterna på Billingen.
Signaturen ”Mats” funderar över de höjda skidavgifterna på Billingen. Foto: Amelie Länsberg Rylander

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Det har framgått att det finns ett behov att återigen höja avgifterna för att använda skidspåren på Billingen. Det framställs att dessa avgifter fortfarande är låga i förhållande till andra namngivna orter.

Vore intressant om Fritid redovisade kostnaderna på de andra orterna och jämför utbudet. Det kan knappast vara skillnaden på 100 kronor av årsavgiften mellan Skövde och Ulricehamn som avses, eller? Ska avgifterna täcka stora utbyggnaden av MTB-spåren på Billingen?

Mats

Artikeltaggar

BillingenEkonomiMotion och hälsaSkövde