Hoppa till huvudinnehållet

Hårda pass under den spanska solen

Publicerad:
Reporter Åsa Lord
Åsa Lord
asa.lord@sla.se
: Karlsborg pingispelare tillsammans med spelare från Spanien , Mexico, Argentina, England i spanska Toreveja.
: Karlsborg pingispelare tillsammans med spelare från Spanien , Mexico, Argentina, England i spanska Toreveja. Foto: Karlsborgs BTK

Karlsborgs Bordtennisklubbs veteraner tillsammans med damlagen besökte Torrevieja i Spanien för en veckas träningsläger. Man tränade tre timmar/dag under landslagstränarna Marcus Sjöberg och Anton Åkesson.

Det var tuffa pass som avverkades i värmen, inte minst för damlagen som körde lite hårdare inför sin seriestart i division 1 och 2.

– Men efter lunch var belöningen sol och bad, och diverse kulturella evenemang, säger Ronny Ferm, ledamot i klubbstyrelsen.

18 personer deltog på lägret, där det var gemensam träning tillsammans med spelare från Spanien, Mexico, Argentina och England.

– Det var i alla fall ett gäng nöjda och solbrända spelare som återvände till Sverige efter en lyckad resa med många minnen, nu planerar vi redan för nästa resa, berättar Ronny.

Artikeltaggar

BordtennisKarlsborgKarlsborgs BTKSpanienTräning

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.