Hoppa till huvudinnehållet

Snart dags för höstens eldigaste fest

Publicerad:
Reporter Åsa Lord
Åsa Lord
asa.lord@sla.se
Jonglör under eldfesten 2018.
Jonglör under eldfesten 2018. Foto: Inger Andersson Hultin

Årets eldfest är på gång, då Rödesund förvandlas till en plats full av aktiviteter i höstmörkret, som kommer att lysas upp av både marschaller, eldkorgar och en eldjonglör.

Nästa fredag, den 3:e november, tänds både marschaller och eldkorgar när Karlsborgs Handel i samarbete med Visit Karlsborg anordnar eldfest. Som vanligt ingår erbjudanden i butikerna och den spännande spökvandringen i Centrumhusets källare, dit det är fri entré.

Men vill man ha mer spöken är det bara att kolla in spökutställningarna i skyltfönstren, och ge sig ut på spökjakt i butikerna, där man har chans att vinna ”glödheta” priser. För den hungrige kommer både Jafari Donuts och Mikes Burgers finnas på plats. Eldfesten pågår mellan klockan 18-20 och avslutas med uppträdande av en eldjonglör.

Karlsborgs Handels Lotta Kindbom, Joakim Landelius, Åsa Irenheim, Mia Brandqvist, Lena Irenheim, och Daniel Widerström hoppas på att blåsten håller sig i schack.

– Men det brukar alltid vara väldigt välbesökt oavsett väder och vi ser verkligen fram emot detta, säger Joakim Landelius.

Lotta Kindbom, Joakim Landelius, Åsa Irenheim, Mia Brandqvist, Lena Irenheim och Daniel Widerström från Karlsborgs Handel.
Lotta Kindbom, Joakim Landelius, Åsa Irenheim, Mia Brandqvist, Lena Irenheim och Daniel Widerström från Karlsborgs Handel. Foto: Åsa Lord
Eldfesten snart tillbaka i och runt Rödesund.
Eldfesten snart tillbaka i och runt Rödesund. Foto: Karlsborgs Handel

Artikeltaggar

ButikerHandelKarlsborgSchack

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.