Hoppa till huvudinnehållet

Varuhuset packar flyttlådorna – flyttar i nya lokaler på Stallsiken

Publicerad:
Reporter Jenny Hortlund
Jenny Hortlund
jenny.hortlund@sla.se
I Padelcourts gamla lokaler flyttar elektronikkedjan Power in.
I Padelcourts gamla lokaler flyttar elektronikkedjan Power in. Foto: Roland Svensson

Power packar flyttlådorna efter en framgångsrik lanseringskampanj i Skövde. Men flyttlasset går inte långt utan på andra sidan riksväg 26 är den nya adressen. De nya grannarna för varuhuset blir Lager157 och Stadium Outlet.

– I vår rullar vi ut den orangea mattan på en riktigt stark handelsplats i Skövde! Kunder och besökare kan se fram emot ett nytt och toppmodernt elektronikvaruhus på Stallsiken, säger Martin André, fastighetschef på Power Sverige i ett pressmeddelande.

Elektronikkedjan Power lämnar sina gamla lokaler för de nya lokalerna på östra Stallsiken. De befintliga lokalerna kommer att anpassas storleksmässigt efter behov och all butiksinredninng kommer att designas och byggas enligt Powers koncept.

– Vi märker tydligt att våra kunder och besökare uppskattar vårt erbjudande och den höga servicenivå vi håller, så vi ser verkligen fram emot att få öppna dörrarna till ett toppmodernt varuhus i Skövde i vår, säger Robert van Toor, vd för Power Sverige, i ett pressmeddelande.

Fler jobbmöjligheter

Det nya läget för varuhuset kommer innebära såväl bättre trafik- som kundflöden och med bättre kommersiella förutsättningar räknar elektronikkedjan Power med ett framtida rekryteringsbehov och att gå från dagens 25 anställda upp till 30 anställda.

– Parallellt med Skövde så diskuterar vi ett stort antal nya lägen med olika fastighetsägare, och det är tydligt att Powers koncept och satsning är otroligt välkommet inom svensk retail, säger Martin André.

Den nya hyresvärden och fastighetsägare är G&K Blanks fastigheter. Det nya varuhuset planeras att öppna i slutet av det första kvartalet under 2024.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastigheterHandelPressmeddelandeSkövdeStadiumStallsikenTrafikVaruhus

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.