Hoppa till huvudinnehållet

Bjuder in till barnlopp i Boulogner

Publicerad:
Reporter Tobias Larsson Franzén
Tobias Larsson Franzén
tobias.larsson-franzen@sla.se
Fastighetsbyrån anordnar ett barnlopp runt Boulognersjön på lördag.
Fastighetsbyrån anordnar ett barnlopp runt Boulognersjön på lördag. Foto: Christine Olsson/TT

Nu på lördag, den 11 november, bjuder Fastighetsbyrån in till ett barnlopp i Boulogner i Skövde. Alla barn får medalj och det bjuds på korv med bröd.

Loppet riktar sig till alla barn upp till 10 år som kommer ha möjlighet att springa 500 eller 1 000 meter. Evenemanget är gratis och utan föranmälan.

Efter avslutat lopp får alla barn som deltar en medalj. Det bjuds också på korv med bröd, dryck och kaffe till både barn och vuxna. Föräldrar har under tiden möjlighet att lista ut svaret på en fråga kopplad till bostadsmarknaden för att vinna ett presentkort till lokala butiker.

– Syftet är inget annat än att göra något roligt för lokalbefolkningen i höstmörkret samt att träffa folk och knyta kontakter vilket ju alltid är värdefullt för oss på Fastighetsbyrån, ur ett långsiktigt perspektiv, säger Julia Evegård, fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån.

Artikeltaggar

BarnFastighetsbyrånMotion och hälsaSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.