Hoppa till huvudinnehållet

Good morning Florida

Publicerad:
Avsnitt 132 av SLA Sportpodd.
Avsnitt 132 av SLA Sportpodd. Foto: SLA

Det har hänt förut och nu händer det igen. Södermalms IP är inte gjord för fotboll i november och nu är läget osäkert inför nästa veckas kvalrysare mellan Skövde AIK och Falkenberg.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedanför:

Så var det dags igen. Blir det spel på hemmaplan för Skövde AIK i kvalet eller inte? Mindre än en vecka innan SAIK:s kvalmatch mot Falkenbergs FF är det oklart om Skövde kommer kunna spela på sin hemmaarena när det gäller som mest.

– I Skövde har vi inte en arena som håller måttet för den här typen av verksamhet och det är pinsamt att det ska behöva vara så. Nu jobbas det så vi får se vart det blir, säger Jan Larsson.

Podden fyller tre

Södermalms IP och förväntningarna inför de avgörande matcherna diskuteras. I veckans avsnitt fyller SLA Sportpodd tre år och det blir en liten tillbakablick. Det firas med att ringa upp SLA-Sportens utrikeskorrespondent, Linus Hellman. En nyvaken (?) Linus ger sin syn på saker ting från andra sidan jordklotet.

Dessutom: IFK Skövde slog Aranäs, men skador oroar. Skövde HF vinner utan mittsexor. Kristoffer Söders blixtsnabba mål. Och självklart: januariturnén.

SLA Sportpodd finns att hitta på sla.se, på Spotify och i podcast-appen.

Artikeltaggar

Ishockey

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.