Hoppa till huvudinnehållet

Ny seger för HKC 78

Publicerad:
IF HV Tidaholm förlorade mot HKC 78
IF HV Tidaholm förlorade mot HKC 78

Det går fortsatt bra för HKC 78 i division 3 Väst norr herr i handboll. På fredagen mötte laget Tidaholm i Sparbankshallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Tidaholm blev 20-19.

Det här betyder att Tidaholm är kvar på femte plats, och att HKC 78 fortfarande leder serien.

Fredag 1 december 19.15 spelar HKC 78 hemma mot Guldkroken.

Artikeltaggar

Division 3 Väst norrHandbollHKC 78IF HV TidaholmSparbankshallen

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.