Hoppa till huvudinnehållet

Skövde IK besegrade Borlänge – så var matchen minut för minut

Publicerad:
Skövde IK ställs mot Borlänge hemma i Billingehov.
Skövde IK ställs mot Borlänge hemma i Billingehov. Foto: Mattias Olsson

Skövde IK stod för en stark insats i söndagens hemmamatch mot Borlänge HF. Det dröjde visserligen till slutet av den första perioden innan man lyckades göra mål. Men sedan öste man på ordentlig och då hängde inte Borlänge med. Främst var det kedjan med Jesper Andersson, Thomas Lee och Emil Smedberg som var extra framstående och låg bakom fyra av målen. Till slut vann SIK med 6–2.

Söder näst snabbast i Skövde IK:s historiaSkövde IK drar igång efter uppehåll: ”Kunnat göra det vi har velat”Storseger i Billingehov: ”En övertygande insats”

Artikeltaggar

IshockeySkövde IK

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.