Hoppa till huvudinnehållet

Årsredovisningen klar: Så gick det för Jörgen Johansson Transport i Tibro AB

Publicerad:

Här är siffrorna för Jörgen Johansson Transport i Tibro AB för 2022. Omsättningen i företaget är drygt 5,9 miljoner kronor, en ökning med 38,2 procent. Resultatet före skatt är högre än föregående år, 50 000 kronor mot 17 000 kronor.

Rörelseresultatet skjuter fart, och slutar på omkring 650 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 11,1 procent, som är bättre än 2021. Då var rörelsemarginalen en procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen landtransport; transport i rörsystem är motsvarande snitt 5,2 procent.

Fakta om Jörgen Johansson Transport i Tibro

Jörgen Johansson Transport i Tibro grundades 2016. Bolagets huvudbransch är vägtransport, godstrafik. Redovisningsperioden löper från maj till april.

Företaget har tre anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en fler än föregående redovisningsår.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Jörgen Johansson Transport i Tibro det 728:e största företaget inom sin specifika bransch i Västra Götaland, som är vägtransport, godstrafik.

Företaget är också det 4210:e största i landet. Det finns 1036 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivTibro kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.