Hoppa till huvudinnehållet

Intäkterna fortsätter växa för Mio Fastigheter i Tibro AB

Publicerad:

Årsredovisningen för Mio Fastigheter i Tibro är klar. Företaget hade omkring 21 miljoner kronor i omsättning, en ökning på 10,4 procent från föregående år. Resultatet före skatt är högre än föregående år, cirka tolv och en halv miljoner kronor mot cirka 250 000 kronor.

Rörelseresultatet minskar med omkring 450 000 kronor till ungefär minus fem och en halv miljoner kronor.

Underskottet gör att rörelsemarginalen blir negativ, minus 26,1 procent. Det är på samma nivå som 2021, då rörelsemarginalen var 26,4 procent i minus.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. Noteras ska att företaget är ett av sju i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Mio AB.

Fakta om Mio Fastigheter i Tibro

Mio Fastigheter i Tibro grundades 2011. Bolagets huvudbransch är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler och övrig förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter. Företaget är ett av sju i koncernen där Mio AB är moderbolag. Redovisningsperioden löper från maj till april.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Mio Fastigheter i Tibro det 175:e största företaget inom sin specifika bransch i Västra Götaland, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler.

Företaget är också det 851:a största i landet. Det finns 874 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivTibro kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.