Hoppa till huvudinnehållet

Redovisningen klar för 2022: Mio Fastigheter L4 i Tibro AB visar bättring

Publicerad:

Årsredovisningen är nu offentlig. Företagets omsättning är ungefär elva miljoner kronor, en ökning på 2,9 procent från föregående år. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, drygt en miljon kronor mot omkring en och en halv miljoner kronor.

Rörelseresultatet ökar med 9,7 procent, och slutar på två och en halv miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 23,2 procent, som är bättre än 2021. Då var rörelsemarginalen 21,8 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. Noteras ska att företaget är ett av sju i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Mio AB.

Fakta om Mio Fastigheter L4 i Tibro

Mio Fastigheter L4 i Tibro grundades 2013. Bolagets huvudbransch är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler. Företaget är ett av sju i koncernen där Mio AB är moderbolag. Redovisningsperioden löper från maj till april.

Så ser branschtoppen ut

Mio Fastigheter L4 i Tibro har den 306:e högsta omsättningen i Västra Götaland i sin specifika bransch, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler.

Det finns 874 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 1572 i landet.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivTibro kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.