Hoppa till huvudinnehållet

37-åring startar nytt konsultföretag i Tibro

Publicerad:

Naturens Läkning, Ag Homeopati, som har sitt säte i Tibro, ska enligt verksamhetsbeskrivningen syssla med "alternativ medicin, i form av Homeopati och Örter".

Innehavare är Anna Grad, 37 år.

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 20 november.

Naturens läkning, AG Homeopati

Full verksamhetsbeskrivning för Naturens Läkning, Ag Homeopati: "Företaget kommer att erbjuda alternativ medicin, i form av Homeopati och Örter. Konsultations tider bokas av kunden och homeopatiska mediciner och örter kommer inkluderas i behandlingen."

Artikeltaggar

NäringslivNya företagTibroTibro kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.