Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Valtorp tas över av ny ägare

Publicerad:

Michiel Rijfkogel, 35 år, boende på Wrangelsholms Säteri i Falköping är ny ägare till fastigheten på adressen Berga Holma i Valtorp.

Gården omfattar tre byggnader med en total boyta på 635 kvadratmeter, 150 hektar åkermarker, betesmarker på 39 hektar och en skog på 19 hektar. På fastigheten står även tre ekonomibyggnader. Säljare är Jan Christer Lagergren. Affären blev klar i november 2023 och köpesumman blev 38 000 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFalköpingFalköpings kommunFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.