Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till villa i Skövde – prislappen: 4 500 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Lanna Gård 1 i Skövde är nu klar.

Nya ägare blir Ulrica Sigrid Maria Doverfors, 54, och Jan Sture Doverfors, 56, boende på Norra Trängallén i Skövde som köper fastigheten av Karl-Erik Anderssons dödsbo. Huset har en boyta på 270 kvadratmeter. Till fastigheten hör även två andra byggnader som ligger på samma tomt. Båda dessa byggnader ligger på 60 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i oktober 2023 och priset blev 4 500 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSkövdeSkövde kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.