Hoppa till huvudinnehållet

LIVE: Sportfest på SLA – följ matcherna här

Publicerad:
Reporter SLA
SLA
redaktion@sla.se
Följ IFK Skövde och Skövde AIK här.
Följ IFK Skövde och Skövde AIK här.

Torsdagskvällen bjuder på två intressanta matcher. Dels har IFK Skövde chansen att ta sjätte raka segern i Handbollsligan när man möter nykomlingen Karlskrona på bortaplan. Samtidigt spelar Skövde AIK kval till Superettan borta mot Falkenberg. SLA liverapporterar från båda matcherna.

Kval till superettan

Falkenbergs FF–Skövde AIK

Följ matchen här

Handbollsligan

HK Karlskrona–IFK Skövde

Följ matchen här

Artikeltaggar

FotbollHandboll

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.