Hoppa till huvudinnehållet

Håll ut – Podden kommer på fredag eftermiddag

Publicerad:
Reporter Jan Larsson
Jan Larsson
jan.larsson@sla.se
SLA Sportpodd: Jan Larsson, Mattias Olsson, Anton Gustavsson och Linus Hellman.
SLA Sportpodd: Jan Larsson, Mattias Olsson, Anton Gustavsson och Linus Hellman. Foto: SLA

Normalt sett lägger vi alltid ut SLA:s Sportpodd tidigt på fredagsmorgonen, men efter den mycket laddade torsdagen med Skövde AIK:s dramatiska rysare i kvalet till Superettan mot Falkenbergs FF och IFK Skövdes seger mot HF Karlskrona väljer vi den här gången att lägga ut podden på fredagseftermiddagen.

Allt för att vi ska kunna gå till botten med det som hände och vad som kommer att hända, inte minst på söndag då SAIK ställs mot Falkenberg hemma i returen. Efter det vet vi om SAIK är kvar i Superettan säsongen 2024, eller om det bli omstart i ettan.

Detta och lite till kommer i SLA:s Sportpodd avsnitt 133.

SLA Sportpodd finns att hitta på sla.se, på Spotify och i podcast-appen

Artikeltaggar

Falkenbergs FFFotbollHandbollIFK Skövde HKSkövde AIK

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.