Hoppa till huvudinnehållet

Somby Skövde fortsätter att vinna

Publicerad:
HF Somby/Skövde vann mot Backa HK
HF Somby/Skövde vann mot Backa HK

Somby Skövde fortsätter starkt i division 2 västra dam i handboll. När laget mötte Backa 2 hemma i Skövde Idrottshall på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 35-28. I och med detta har Somby Skövde fyra segrar i rad.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Backa 2 är på sjätte plats.

Tisdag 28 november 20.00 spelar Somby Skövde borta mot Särökometerna.

Artikeltaggar

Backa HKDivision 2 västraHandbollHF Somby/SkövdeSkövde Idrottshall

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.