Hoppa till huvudinnehållet

Avslutning nästa söndag

Publicerad:
Reporter Åsa Lord
Åsa Lord
asa.lord@sla.se
Tips- och bingopromenaden i Hanken.
Tips- och bingopromenaden i Hanken. Foto: Åsa Lord

Tryckfelsnisse förväntade sig en tomte i Hanken under söndagen; men det är nästa söndag den 3 december som han dyker upp.

Det har varit många som gått promenaden under hösten, något som arrangörerna är mycket tacksamma över och därför bjuder man alltså alla deltagare på glögg och grillad korv söndag 3 december, då även tomten kommer att finnas någonstans längs tips- och bingopromenaden.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilGrillningKarlsborgTipspromenader

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.