Hoppa till huvudinnehållet

En lastbil och en personbil i olycka på väg 47

Publicerad:

En olycka med en lastbil och en personbil orsakar problem i trafiken i båda riktningarna på väg 47 mellan Backetomten och Falköping syd, enligt Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Trafikverket bedömer att händelsen har mycket stor påverkan på trafiken. Varningen skickades ut strax efter fyra på eftermiddagen på tisdagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till halv fem på eftermiddagen.

Uppdatering klockan 16:31: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

FalköpingTrafikhändelser

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.