Hoppa till huvudinnehållet

SLA Sportpodd: Kvaldramatik

Publicerad:
Reporter SLA
SLA
redaktion@sla.se
Ett nytt avsnitt av SLA Sportpodd finns ute där Jan Larsson, Mattias Olsson, Anton Gustavsson och Linus Hellman fokuserar på Skövde AIK:s kvalframgång och osäkerheten med upprustningen av Södermalms IP.
Ett nytt avsnitt av SLA Sportpodd finns ute där Jan Larsson, Mattias Olsson, Anton Gustavsson och Linus Hellman fokuserar på Skövde AIK:s kvalframgång och osäkerheten med upprustningen av Södermalms IP. Foto: SLA

SLA Sportpodd är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt. Skövde AIK:s nya kontrakt i Superettan efter kvalframgången mot Falkenbergs FF och ovissheten om hur det blir med upprustningen av Södermalms IP efter kommunens besked förra veckan står i fokus.

Lyssna på avsnittet i spelaren:

I veckans avsnitt av SLA Sportpodd avhandlas Skövde AIK:s kvalframgång och nya kontrakt i Superettan efter söndagens vinst mot Falkenbergs FF.

Skövde kommuns besked häromveckan om att Södermalms IP inte kommer rustas upp nästa år är också en given samtalspunkt. Kommunen har samtidigt kallat till en presskonferens om arenafrågan på fredagsmorgonen.

Det snackas även om Skövde HF:s framtid utan tränaren Daniel Birkelund som nu har meddelat att den här säsongen blir hans sista i klubben.

Skövde IK:s segertåg i hockeyettan är också ett ämne som belyses.

Det blir som vanligt även en del andra sidospår och annat ifrån sportvärlden den senaste tiden.

Artikeltaggar

Daniel BirkelundFalkenbergs FFHandbollHandbollsliganSkövdeSkövde AIKSkövde HFSkövde IKSkövde kommunSportSuperettanSödermalms IP

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.