Hoppa till huvudinnehållet

Skövde förlorare efter förlängning mot Mullsjö

Publicerad:
Skövde IBF förlorade mot Mullsjö AIS
Skövde IBF förlorade mot Mullsjö AIS

Det blev en jämn match när Skövde mötte Mullsjö på hemmaplan i division 1 Västergötland dam i innebandy. Först i förlängningen kunde gästande Mullsjö avgöra till 4-3.

– Vi öppnar starkt, vi vet att vi möter ett snabbspelande lag. Vi klarar av att möta deras höga press och tar tidigt ledningen med 2-0. Vi tapppar några markeringar och de är ikapp i slutet på första. I andra får vi inte till vårt Powerplay när möjlighet ges men vi löser ut straffen vilket stärker laget och vi håller vårt försvarsspel matchtiden ut. Väl spelat av tjejerna. Lite surt att Mullsjö får in 4-3 i förlängningen. Det finns dessutom tveksamma domslut framförallt i 3:e men sånt är det ibland, inget att hänga upp sig på, tyckte Skövdes tränare Magnus Kjellström, efter matchen.

Det här var Skövdes andra uddamålsförlust den här säsongen.

Skövde stannar därmed på elfte och sista plats, och Mullsjö på tredje plats, i tabellen.

Söndag 10 december 12.30 spelar Skövde borta mot Lockerud Mariestad.

Artikeltaggar

Division 1 VästergötlandInnebandyKavelbro ArenaMullsjö AISSkövde IBF

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.