Hoppa till huvudinnehållet

Singelolycka på väg 200

Publicerad:

En singelolycka orsakar problem i trafiken på väg 200 mellan Väring och Källtorp i båda riktningarna, enligt Trafikverket. Räddningstjänsten är på plats.

Trafikverket bedömer att händelsen har stor påverkan på trafiken och framkomligheten är begränsad vid olycksplatsen. Larmet om händelsen kom in 14.42 på torsdagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till 15.27.

Uppdatering klockan 15:31: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

SkövdeTrafikhändelser

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.