Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Regionen gynnar det destruktiva

Debatt
PUBLICERAD:

I SLA 11/1 rapporterades om införandet av sprutbyte i Västra Götalandsregionen. Att sprutnarkomaner skall ”hjälpas” fortsätta med sitt missbruk genom att regionen fritt delar ut sprutor är ett högst egendomligt beslut tycker säkert många. På ett sådant innebär ett sådant beslut att man gynnar det negativa och destruktiva. Tankemässigt kan det innebära att antalet sprutnarkomaner ökar.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.