Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Var ska besökare parkera?

Debatt
PUBLICERAD:

För två månader sedan besökte jag mina vänner som bor i Skövdes nya bostadsområde vid Aspö. Jag åkte bil med min fru och när jag kom fram till angiven adress på Aspövägen sökte jag parkering. Efter mycket letande och frågande fann jag en besöksparkering med tio parkeringsplatser (nio bilar plus en släpkärra). Parkerade på annan plats men avråddes eftersom det blir parkeringsböter från bostadsbolaget (ytterligare en rejäl intäkt utöver hyrorna). Till slut hittade jag en plats vid en förskola i närheten.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.