Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Moderaternas nya skolpolitik

PUBLICERAD:

Knarkhundar, kameraövervakning och föräldrautbildning är exempel på ny skolpolitik. Anna Ljungberg, Moderaternas nya talesperson för skolfrågor i Skövde, säger sig i SLA den 27 juni ha lyssnat till vad lärare, elever och rektorer vill ha i framtidens skola. Men hon tycks helt ha glömt att lyssna på lärarfacken och den anmälan de gjort till Arbetsmiljöverket, när det gäller arbetsmiljön i Skövdes skolor. Nu får lärare vara både kuratorer, städare och administratörer, säger Anna Ljungberg, och det stämmer bra. Är det föräldrar som ska ta ansvaret genom att fortbilda sig i föräldrakunskap? Är det polisen som ska utöka sitt arbetsområde genom att besöka skolor med knarkhundar? Är det genom kameraövervakning ni ska få bort mobbning?

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande